Medic Specialist & Inginer Optometrist

Dr. Ambroci Larisa

Medic Specialist, Oftalmologie

Larisa Ambroci este un medic tanar și dedicat in ceea ce face, care și-a echivalat studiile în România. După cei șase ani de studii la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău.

Larisa Ambroci s-a înscris pentru a susține examenul de rezidențiat în capitala „L-am susținut, mi-am luat specialitatea în oftalmologie și acum sunt medic rezident la Spitalul Universitar de Urgențe din București”, spune specialista.

Ii place sa participe la congrese de medicină și să se perfecționeze constant în profesia pe care a ales-o.

Dr. Stan Andreea Patricia

Medic Specialist, Oftalmologie FEBO

Stan Andreea Patricia are un interes deosebit pentru oculoplastică și poate oferi pe langa consultațiile de oftalmologie generala si consultatii orientate către pacienți cu patologia pleoapelor, căilor lacrimale și orbitei.

Este un medic în continua dezvoltare avand la baza formarea specifica din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, continuată printr-un stagiu de pregătire în CHIRURGIE OCULOPLASTICA realizat în Spania la HOSPITAL
UNIVERSITARIO DE FUENLABRADA.
Prin formarea profesională la nivel de excelență, Dr. Stan Andreea Patricia este specialist in servicii complete de oftalmologie clinica, consultatii, investigații și tratamente.

Dr. Stan Andreea Patricia este membru al Societății Romane de Oftalmologie(SRO), membru al Societății Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva(SRCCR), membru al Societății Romane de Glaucom(SRG).

Ing. Ion Ana-Maria

Inginer optometrist

Ma numesc Ana-Maria si sunt pasionata de ochiul uman si de sistemul vizual.
Vizionarea unei interventii chirurgicale asupra unui pacient cu cataracta a reprezentat imboldul necesar pentru a ma indrepta spre cursurile universitare destinate ingrijirii sistemului vizual. Am urmat cursurile Facultatii de Inginerie Mecanica si Mecatronica din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, specializare Optometrie.Pregatirea mea a constat in intelegerea profunda a notiunilor teoretice legate de ochi ca sistem optic impreuna cu notiuni de anatomie si famacologie dar si o perioada seminificativa de practica in cadrul institutiilor medicale si tehnice care au ca obiect de activitate studiul echipamentelor optice, lentilelor și aparatelor pentru diagnosticarea și tratamentul bolilor oculare.

Te asteptam la o programare

Acorda 3 minute pentru a ne oferi cateva detalii despre nevoile tale si revenim cu un apel de confirmare.

FA O PROGRAMARE